Altijd al kraamverzorgende willen worden?

wij delen graag met jou onze kennis en ervaring

 

Altijd al kraamverzorgende willen worden...?

Wij kunnen beamen dat dit het allerleukste vak is wat er bestaat!

Het blijft voor ons altijd nog bijzonder om betrokken te zijn bij de komst van een nieuw mensje en de ouders bij te mogen staan met onze professionele zorg. En zo bij te dragen aan een veilige en gezonde start van een nieuw gezin.

 

Taken van een kraamverzorgende

Als kraamverzorgende werk je nauw samen met de verloskundige.

En assisteer je indien gewenst bij een thuisbevalling of soms bij een poliklinische bevalling in het ziekenhuis of geboortecentrum.

 

Gedurende de kraamweek ben jij haar extra ogen en oren en hebben jullie nauw contact rondom de zorg van moeder en kind.

Jouw obeservaties en medische controles rapporteer jij nauwkeurig in het zorgdossier.

 

Je waakt over de gezondheid en het welzijn van moeder en kind en geeft voorlichting  en biedt ondersteuning daar waar zij dat nodig hebben en bent voor hen de echte vraagbaak aan wie zij allerlei vragen kunnen stellen.

 

Aan het eind van de kraamperiode heb jij er mede voor gezorgd dat ouders zelfstandige en zelfverzekerd voor hun kindje kunnen zorgen.En trek jij met een tevreden glimlach de deur achter je dicht.

 

Toekomstige collega's

Wij vinden het heel erg belangrijk dat dit prachtige vak met haar noodzakelijke zorg er ook over vele jaren nog bestaat en wordt vertegenwoordigd door nieuwe kraamverzorgenden.

In de jarenlange ervaring die we met elkaar hebben, hebben wij voor jou een schat aan informatie die kunnen bijdragen om zelf ook een echte kraamzorg professional te worden.

 

Daarnaast leren wij zelf ook altijd weer enorm veel van onze nieuwe collega's in wording!

 

Regio's

Coöperatie Kraamzorggroep is een organsiatie die in de meeste provincies kraamzorg levert.

Wellicht zit ook jouw regio hierbij.

 

Ben jij inmiddels aangemeld bij een ROC-kraamzorgopleiding of de Geboortezorg Academie en nog op zoek naar een praktijkstageplek?

Mail ons dan gerust!

 

Mail je motivatie met daarbij de opleidingorganisatie waarbij je bent ingeschreven, of wilt aanmelden en je woonplaats naar:

info@cooperatiekraamzorggroep.com